Щось знають? В Москві на дахах будинків встановлюють ППО (ФОТО, ВІДЕО)


20:4719.01.2023

У соціальних мережах 19 січня з’явилися кілька відеозаписів і фотографій, на яких, як стверджується, показано зенітні ракетно-гарматні комплекси “Панцир-С1”, встановлені на дахах кількох будівель у Москві. Справжності опублікованих матеріалів не підтверджено.

Телеграм-канал “Moscow calling” поширив кілька відеозаписів, на яких, як стверджується, показано момент встановлення ЗРПК “Панцир-С1” на будинку 8 у Тетеринському провулку (будівля за цією адресою на “гугл-картах” схожа на будівлю на відеозаписах). Ще в одному ролику, стверджує канал, ЗРПК стоїть на даху будинку.

Російські телеграм-канали, зокрема кількох “воєнкорів”, а також західні OSINT-фахівці, як зазначає “Агентство”, опублікували фотографію будівлі міністерства оборони РФ на Фрунзенській набережній, де, як стверджується, також встановлено “Панцир-С1”.

Щось знають? В Москві на дахах будинків встановлюють ППО (ФОТО, ВІДЕО) 1
Щось знають? В Москві на дахах будинків встановлюють ППО (ФОТО, ВІДЕО) 3

На початку цього тижня в російських телеграм-каналах також з’явилися фотографії зенітних ракетних комплексів С-400, які з’явилися в районі національного парку “Лосиний острів” і на дослідних полях Тімірязєвської сільгоспакадемії в Москві. “Сирена” повідомляє, що в “Лосиному острові” вирубали дерева, щоб створити майданчик для зенітних ракетних комплексів.

Влада Москви, а також міністерство оборони РФ поки не коментували цих повідомлень



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube