Путін готується підвищивши ставки до критичного рівня – “вісті з Кремля”


13:4517.01.2023

За оцінками близького оточення, Путін останніми днями став замкнутим, небагатослівним, практично нікого не приймає і, здебільшого, виглядає глибоко стурбованим.

Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, який відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

Причин такої поведінки президента кілька. По-перше, Путін проходить курс терапії із застосуванням препаратів, які, крім терапевтичного ефекту, спричиняють слабкість, запаморочення, відсутність апетиту, що не найкращим чином позначається на психоемоційному стані президента.
По-друге, Путін анонсував “великі рішення”, які, за його словами, мають докорінно змінити ситуацію як на внутрішньополітичному, так і на зовнішньополітичному треку. Наразі президент обмірковує послідовність і часові рамки реалізації “великих рішень”. Путін людина досить боягузлива і будь-які зміни, навіть впроваджувані ним самим, викликають у нього серйозні страхи і занепокоєння.

Така поведінка характерна для Путіна напередодні ухвалення і старту реалізації ключових рішень. Але зараз він збирається грати якщо не ва-банк, то підвищивши ставки до критичного рівня. У разі провалу підготовлюваного наступу російських військ на фронті і втрати контролю навіть над частиною досі окупованих територій, переконати еліти в можливості “переможного” виходу з військової авантюри буде неможливо. Та й у такому разі жодних переможних наступів російських військ більше не буде. Буде гарантована поразка з усіма наслідками особисто для Путіна. Застосування ядерної зброї на території України в такому разі можливе, але це призведе до загальної катастрофи як для Путіна, так і для всіх без винятку представників еліт, що обнулить чинний режим у Росії і зробить шанси утримати владу для президента просто примарними.
Загальна мобілізація, введення воєнного стану, глобальні кадрові рішення і паралельно запуск транзиту – все це в планах, які, безсумнівно, в разі реалізації, обернуться сотнями тисяч нових жертв і катастрофою не тільки для Росії, а й для всього світу. Війна існує в голові однієї смертельно хворої людини з порушеною психікою, яка намагається забрати якомога більше людей із собою в міфічний “рай”.

Це варто розуміти всім, хто бере участь або збирається брати участь у військових діях на боці путінського режиму і виконувати наказ на застосування ядерної зброї. Або, все можна вирішити по-іншому…, – натякає Генерал СВР.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube