«Бачимо, що готує росія. Щодня, щоночі діємо, щоб зменшити потенціал ворога» – звернення Зеленського (ВІДЕО)


22:2316.01.2023

«Те, що сталося у Дніпрі, те, що Росія готує нову спробу перехопити ініціативу у війні, те, що характер бойових дій на фронті потребує нових рішень в оборонному постачанні, – усе це тільки підкреслює, як важливо координувати наші зусилля – всіх учасників коаліції захисту України і свободи. І пришвидшувати ухвалення рішень.

Сьогодні гарний приклад від Великої Британії. Оголошено про новий пакет оборонної допомоги – те що треба. Танки, інша бронетехніка, артилерія. Те, що ми обговорювали з паном Прем’єр-міністром Сунаком. Я дякую тобі, Ріші, дякую кожному британцю за відчутну і своєчасну підтримку!

Від завтрашнього дня цей тиждень стане ще більш активним з точки зору нашої дипломатії. Почне роботу форум у Давосі – Україну почують на цьому глобально важливому майданчику. Наприкінці тижня має відбутися чергове засідання у форматі «Рамштайну». Очікуємо принципових рішень від коаліції наших партнерів. Заплановано й важливі двосторонні переговори.

Кожен день нашого дипломатичного марафону приносить Україні цілком конкретні оборонні плоди. І я дякую всім, хто допомагає нашій державі! Я дякую всім, хто працює заради перемоги України! Слава кожному нашому воїну!»

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 327 дня опору українського народу повномасштабному російському вторгненню.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube