Нардепи написали листа голові СБУ – вимагають, щоб ОП звільнив Арестовича (ДОКУМЕНТ)


19:5216.01.2023

Про це в своєму Телеграм-каналі повідомив нардеп від Євросолідарності Олексій Гончаренко.

“Арестовичу пора у відставку! Ми з іншими народними депутатами збираємо підписи з вимогою звільнити скандального радника ОП.

Нардепи написали листа голові СБУ - вимагають, щоб ОП звільнив Арестовича (ДОКУМЕНТ) 1
Нардепи написали листа голові СБУ - вимагають, щоб ОП звільнив Арестовича (ДОКУМЕНТ) 3

Гончаренко пише: “Арестович має піти. Офіційна заява, що фантазії Арестовича на військову тематику не мають відношення до позиції Банкової. Також було направлено депутатське звернення до голови СБУ. Бо вигадки Арестовича про руйнування будинку в Дніпрі з-за наших ППО – те, що відповідає критеріям державної зради”.

До слова, Арестович є радником ОП на громадських засадах. Щодо свого висловлювання, що нібито на будинок впала ракета після того, як була збита нашими силами ППО, він уже висловився – нагадав, що підкреслив, що це не точна інформація, що ще треба розбиратись і розбиратись. Речник Повітряних Сил Ігнат декілька разів за ці дні підкреслював, що він багато місяців намагається пояснити, не тільки суспільному загалу, але й військовим експертам, які не є спеціалістами в цій вузькій галузі, що ракети Х-22 нашими ППО не збиваються, що немає в нас таких можливостей, але декілька разів інформація про збиття ракет такого типу помилково була опублікована навіть офіційними військовими каналами.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube