«Ви жодної хвилини не зраджували свободі. І ми постійно відчуваємо вашу підтримку» – Зеленський звернувся до політиків і народу Литви (ВІДЕО)


13:5613.01.2023

«Цей рік – вирішальний. Зараз потребуємо ще більшої змобілізованості – в усьому вільному світі. Тільки так можна покінчити з повномасштабною агресією. З тотальним терором. І я дякую за те, що Литва готова нам із цим допомагати. Цей день – День захисників свободи – це саме той час, коли варто нагадати, що свобода жива, коли жива ідея її захисту. Коли є люди, готові за неї боротися. І коли це не просто риторика, а реальні дії. Дії, які Україна бачить від Литви, – незмінно. Дії, які допомагають нам звільняти наші міста і села від російської окупації. Дії, які допомагають нам захищати наших людей від російських ракет і бомб. А також дії, які наближають повноправну інтеграцію України та інституцій обʼєднаної, вільної і мирної Європи. І ми дуже очікуємо Вільнюський саміт НАТО. Знаємо, що він може стати доленосним для всієї нашої євроатлантичної спільноти. Зробимо все, щоб саміт таким і був. Зробимо разом!»

Володимир Зеленський звернувся до політиків і народу Литви в День пам’яті захисників свободи.

Як повідомляло Інше ТВ, «Питання номер один – це Соледар, це Бахмут, це боротьба загалом за Донецький напрямок» – звернення Зеленського (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube