“Третьої світової війни не буде”, – Зеленський виступив на церемонії “Золотого глобусу” (ВІДЕО)


09:1711.01.2023

Уніч на 11 січня у Лос-Анджелесі відбулася 80-та церемонія вручення нагород кінопремії “Золотий глобус 2023”. І ця важлива світова подія також не оминула війну в Україні. Відомий американський актор, кінорежисер, лауреат премії “Оскар” Шон Пенн, який не залишив Київ навіть після початку повномасштабного вторгнення, мав виступити від імені президента України, проте Володимир Зеленський виступав сам.

Шон Пенн вийшов на сцену “Золотого глобуса” і повідомив, що на екрани буде виведено заздалегідь записану промову президента України. Зеленський виступив із потужною промовою, в якій зазначив, що Україна обов’язково переможе російських загарбників, і не дасть Третій світовій війні розпочатися.

“Війна в Україні ще не закінчилася, але ми знаємо, хто переможе… Перша світова війна забрала мільйони життів. Друга світова війна забрала десятки мільйонів. Третьої світової війни не буде. Це не трилогія. Україна припинить російську агресію на нашій землі. Попереду битви та сльози, але зараз я точно можу сказати, хто був кращим минулого року. Це були ви, люди вільного світу. Ті, хто об’єдналися на підтримку вільного українського народу в нашій спільній боротьбі за свободу і демократію, за право жити, любити, мати дітей. — виступив Зеленський.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube