Кім розповів, чому вода в Миколаєві днями різна, як відновлюється область, і звідки він знає про пуски ракет (ВІДЕО)


13:1210.01.2023

Про вчорашній обстріл Очакова, відновлення зруйнованих будинків, чому вода сьогодні хороша, а назавтра солона – про це розповів в ефірі телемарафону голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Зокрема, його запитали й про те, звідки він одним з перших знає про зліт ворожих літаків і пуски ракет по Україні.

За його словами, йдеться про суміш кількох факторів: логіки, інтуїції та джерел інформації.

“Є різні джерела, які свідчать про підвищену ймовірність удару. І коли це все починає працювати разом, імовірність, що буде ракетний удар велика. На зараз інформації про те, що підготовлений ракетний удар, я не маю, і про те, що є зліт, теж не маю. Але гадаю, що вони це робитимуть. Тому що це нелогічно вісім раз ударити, а на дев’ятий перестати. Хоча я на це сподіваюся”,  – сказав Кім.

Голова ОВА каже, що Росія готуватиме новий масований ракетний удар по Україні. Втім, точної інформації про підготування атаки найближчим часом немає.

Що стосується якості води, то Кім визнав, що всього сказати не може, але пояснив, що все залежить від пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів і проблем з електропостачанням. Якщо вони незначні, і можна відновити роботу, наприклад, насосних станцій за день-два, то проводяться ремонтні роботи без переключення. “Механізм такий: якщо переключати – вода погана, якщо лагодити – добра”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube