«Завдяки стійкості наших воїнів там, у Соледарі, ми виграли для України додатковий час і додаткові сили». Про що ще говорив Зеленський у зверненні (ВІДЕО)


22:3109.01.2023

«Бахмут і Соледар, Кремінна і Сватове, загальні перспективи на Донбасі на найближчі тижні. Битва за Донбас триває.

І хоч окупанти зараз сконцентрували найбільші свої зусилля на Соледарі, усе одно результатом цієї важкої та тривалої битви стане звільнення всього нашого Донбасу.

Я дякую всім нашим воїнам, які захищають наш Бахмут і проявляють максимальну стійкість! Дякую всім бійцям у Соледарі, які витримують нові й іще жорсткіші штурми окупантів! Це надзвичайно важко: там майже не залишилося цілих стін… Завдяки стійкості наших воїнів там, у Соледарі, ми виграли для України додатковий час і додаткові сили.

А що хотіла Росія там виграти? Повністю все зруйноване, життя майже не залишилось. І тисячі їхніх людей втрачені: уся земля під Соледаром у трупах окупантів і в шрамах від ударів. Ось такий вигляд і має божевілля.

Дякую кожному і кожній, хто допомагає нашій державі! Слава всім, хто працює на те, щоб українці перемогли! Слава всім, хто воює за Україну!

Вічна памʼять кожному і кожній, хто віддав своє життя за Україну! Слава Україні!»

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 320 дня опору українського народу повномасштабному російському вторгненню.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube