В Дніпрі неадекватну жінку за кермом з дитиною в салоні зупиняли пострілами (ФОТО, ВІДЕО)


09:5503.01.2023

У Дніпрі водій іномарки протаранив автомобіль патрульних та намагався втекти з місця події. Поліцейським довелося застосовувати вогнепальну зброю.

Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у Facebook.

Як розповів Білошицький, на лінію 102 звернулися громадяни з повідомленням про порушника ПДР. Патрульні виявили вказану іномарку та намагалися кілька разів її зупинити, проте водій Citroen ігнорував прохання правоохоронців.

Пізніше поліції вдалося заблокувати автомобіль з двох боків, але іномарка, протаранивши два автомобілі, знову рвонула з місця та заїхала на територію церкви, де влаштувала “дрифт-шоу”.

“Оскільки такі дії загрожували життю та здоров’ю оточуючих та поліцейських, патрульні застосували вогнепальну зброю для зупинки транспортного засобу. Автомобіль зупинили та виявили, що жінка за кермом автомобіля перебувала у неадекватному стані. А в салоні – ще й налякана дитина”, – зазначив Білошицький.

Порушницю затримали та доставили до райвідділу. Вона мала ознаки сп’яніння.

В Дніпрі неадекватну жінку за кермом з дитиною в салоні зупиняли пострілами (ФОТО, ВІДЕО) 1
В Дніпрі неадекватну жінку за кермом з дитиною в салоні зупиняли пострілами (ФОТО, ВІДЕО) 3

Хлопчика патрульні заспокоїли, передали медикам, які його оглянули. Згодом дитину передали рідним, які приїхали на місце події.

Потім в мережу викинули відео, на якому та ж порушниця, але до перегонів з поліцією. Уже по цих кадрах видно, що жіночка неадекватна.

В мережі пишуть, що варто було таки забрати в неї ключі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube