Рашисти обстріляли Донеччину – зруйнували льодову арену. Вибухи попали в прямий ефір французького ТБ (ВІДЕО)


06:2303.01.2023

Окупанти обстріляли місто Дружківка та село Яковлівка на Донеччині, внаслідок чого поранено двох людей.

Про це розповів заступник керівника офісу президента України Кирило Тимошенко у телеграмі.

Він зазначив, що всього було два ракетних удари.

Одна ракета вдарила у місто Дружківка, наразі відомо про двох поранених. Інша ракета вдарила по селу Яковлівка, інформація щодо жертв та руйнувань уточнюється.

Удар по Краматорському району потрапив в ефір французького телеканалу TMC. Вибух прогримів неподалік від кореспондента, коли він говорив з ведучим у студії. Відео прямого ефіру розмістив у себе журналіст Андрій Цаплієнко.

Міський голова Краматорська Олександр Гончаренкоу фейсбук повідомив, що російські окупанти пізно ввечері 2 січня атакували місто і закликав містян перебувати в укриттях:

“Краматорськ під ударом. Сидіть в укриттях, ніч неспокійна”.

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив у телеграмі, що після удару спалахнула будівля розташованої в місті льодової арени “Альтаїр”.

Директор хокейного клубу “Донбас”, що базується на арені “Альтаїр”, Федір Ільєнко підтвердив у своєму фейсбуці, що будівля постраждала під час обстрілу.

“Льодова арена… це не просто будівля… Це другий будинок для нашого клубу після 2014 року… – пише він. – Це сотні дитячих змагань, десятки міжнародних турнірів, посмішки дітей… Це найбільша школа хокею та фігурного катання в Україні… Це люди, які створювали радість усі 8 років від початку війни… Немає слів…”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube