Одна з пущених зі сторони Астрахані ракет впала в Волгоградській області (ФОТО, ВІДЕО)


15:4431.12.2022

У російській дєрєвнє Жирновского району Волгоградської області впала і згоріла одна з ракет, яку російські окупанти випустили по Україні.

У Мережі були опубліковані фото і відео інциденту.

Цікаво, що російські чиновники і представники ЗМІ, скуті по руках і ногах військовою цензурою путінського режиму, придумали не витримує ніякої критики версію про падіння “непізнаного літаючого об’єкта”.

“Шановні жителі Жирновского району! У соціальних мережах і ЗМІ зараз обговорюють падіння на околиці робочого селища Линево Жирновского муніципального району металевих уламків і загоряння об’єкта,. Згідно з оперативною інформацією екстрених служб Жирнівського району, частини невстановленого об’єкта, що впали, не заподіяли шкоди соціально значущій інфраструктурі”, − написав у своєму Telegram-каналі місцевий голова райадміністрації Олександр Шевченко.

Є відомості, що уламки ракети впали і запалали в трьох місцях: один біля місцевого кладовища, два – між селищем Ліньово і райцентром. І нібито постраждали два житлових будинки.

Удар від карми: у Росії прямо на голови місцевих впала ракета, що летить на Україну
Одна з пущених зі сторони Астрахані ракет впала в Волгоградській області (ФОТО, ВІДЕО) 1
Удар від карми: у Росії прямо на голови місцевих впала ракета, що летить на Україну
Одна з пущених зі сторони Астрахані ракет впала в Волгоградській області (ФОТО, ВІДЕО) 2

Додамо, що це не перше падіння ракет в Волгоградській області під час ракетних атак на Україну, але раніше вони падали в ліс і в поле, а не біля житла.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube