Бункер Путіна виявився бутафорією? Хто і як може ліквідувати диктатора (ВІДЕО)


21:0330.12.2022

Бункер диктатора РФ Володимира Путіна, який був збудований ще за радянських часів, має приблизно 300-400 метрів. Натомість США мають озброєння, яке може знищувати бункерні споруди глибиною до 2 тисяч метрів.

Про це сказав політтехнолог Тарас Загородній в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Він нагадав, що пів року тому, коли РФ активно ядерно шантажувала світ, США неформальними каналами попередили, що будь-які спроби удару по НАТО або по інших об’єктах, насамперед на території Альянсу, матимуть наслідки. Загородній вважає, що імовірність удару по Кремлю є не жартом.

“Я думаю, що це не жарт. Попередження, що буде завдано удару безпосередньо по Кремлю і безпосередньо обезголовлений Путін, було пів року тому, коли постало питання про ядерний шантаж. Тоді американці неформальними каналами попередили, що будь-які спроби удару по НАТО або по інших об’єктах, насамперед на території НАТО, матимуть наслідки. А це удар був психологічний, тому що Путін сподівався, що він там відсидиться в бункері і що все в нього буде добре, і він цим блефуватиме. А тут вони знайшли його слабку річ — Путін таки не хоче вмирати, і це дало свій ефект”, — висловився Загородній.

Крім того, говорячи про вибухи в тимчасово окупованому Росією Севастополі та на військових аеродромах РФ, політтехнолог зауважив, що російська армія виявилася беззахисною в контексті ППО. Як виявилося, її практично немає між Ростовом і Москвою.

На його думку, в разі ядерної війни Росія також зазнає приниження.

Як стало відомо, диктатор РФ Володимир Путіннібито пережив п’ять замахів і тепер настільки боїться за своє життя, що оточив себе елітною командою снайперів.

Нагадаємо, після “бавовни” на аеродромі “Енгельс” росіяни перекинули стратегічні бомбардувальники Ту-95МС та Ту-22М3 на Далекий Схід.  Втім, секретар РНБО Олексій Данілов каже, що навіть там це не гарантує їм безпеки.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube