“Ті, хто ображають Зеленського, мої особисті вороги”, – Єрмак (ВІДЕО)


20:3929.12.2022

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак дав велике інтерв’ю Наталії Мосейчук. Він розповів багато цікавого – про візит президента до США, про великий обмін “азовців” на Медведчука, як це все відбувалося, про політичне життя під час війни та передчасний старт деяких політиків. Дуже багато говорив він і про президента Володимира Зеленського.

Зокрема, він сказав, що особисто він спокійно ставиться до ритики чи навійть хейту, ящо це стосується його. Але якщо ображають президента, саме ображають, а не критикують, цього він, Єрмак, терпіти не може. Тому “ті, що ображають президента Зеленського”, – особисті вороги голови ОП Андрія Єрмака, тому що Володимир Зеленський на це не заслуговує.

«Ми отримали найкращого за 30 років президента України. Є багато того, що Зеленський може зробити для країни. Я особисто вважаю, що він повинен піти на другий термін», – пояснив голова Офісу президента.

Єрмак допустив, що Зеленський може відмовитися, і це буде його рішення.

«Але я би хотів, щоб Зеленський був президентом України і другий строк», – повторив він.

Соратник Зеленського назвав себе менеджером, який робить все для того, щоб головнокомандувач ЗСУ був ще більш ефективним під час війни, він жодного разу не пошкодував про свій вибір бути поруч з президентом.

«Президент Зеленський та українська нація творять історію, і я пишаюся, що є маленькою частиною цієї історії. Я робитиму все, що зможу, щоб країна перемогла і відновилася», – сказав Єрмак.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube