В Індії за загадкових обставин загинув багатий російський депутат (ФОТО)


17:2526.12.2022

В Індії за невідомих обставин загинув один із найбагатших російських депутатів Павло Антов. Цього дня він відзначав своє 65-річчя.

Інформацію про смерть Антонова розповсюдив російський популярний Telegram-канал “Shot”.

За інформацією індійського телеканалу NDTV, тіло мільярдера Павла Антова знайшли в суботу в Раягаді (штат Одіша). Попередньо, бізнесмен упав із третього поверху. Відомо, що загиблий прилетів до Індії ще з трьома російськими туристами, щоб відзначити своє 65-річчя.

В Індії за загадкових обставин загинув багатий російський депутат (ФОТО) 1
В Індії за загадкових обставин загинув багатий російський депутат (ФОТО) 3

Напередодні загибелі Антов відзначав день народження. Одного з його друзів на ім’я Володимир виявили в номері непритомним серед порожніх пляшок з-під вина. Що трапилося з чоловіком – з’ясовується, але під час транспортування до лікарні він помер.

Поліцейські не відкидають версії, що Павло Антов міг впасти в депресію через смерть друга і накласти на себе руки.

Павло Антов був засновником великого виробника м’яса і ковбасної продукції “Владимирский стандарт” і депутатом законодавчих зборів Володимирської області від “Единой России”. Після обрання депутатом Антов задекларував дохід у 9,97 млрд рублів і посів перше місце в рейтингу найбагатших російських держслужбовців, який складає журнал Forbes. У 2018 році “Форбс” оцінив його заробіток у 10 млрд рублів. Тоді Антов очолив рейтинг найбагатших депутатів і чиновників у Росії.

Смерть Антова підтвердив віце-спікер законодавчих зборів Володимирської області В’ячеслав Картухін.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube