«Завдання наші – незмінні. Це звільнення нашої землі. Безпека для наших людей. Відновлення нашої країни після російських ударів» – звернення Зеленського (ВІДЕО)


19:5223.12.2022

«Провів сьогодні Ставку – як завжди, предметно.

Готуємо найближчі місяці і загалом наступний рік. Завдання наші – незмінні. Це звільнення нашої землі. Безпека для наших людей. Відновлення нашої країни після російських ударів. Це компоненти української перемоги, яку ми наближаємо крок за кроком.

Заслухали сьогодні на Ставці командувачів. Бачимо перспективи на фронті. Готуємось до різних варіантів дій держави-терориста – бачимо її наміри. І будемо відповідати. Окремо обговорили ситуацію в енергетиці.

І, будь ласка, пам’ятайте, хто воює проти нас. У святковий час, який наближається, російські терористи можуть знов активізуватися. Вони зневажають християнські цінності і будь-які цінності взагалі. Тому, будь ласка, зважайте на сигнали повітряної тривоги, допомагайте одне одному і завжди бережіть одне одного.

Слава всім, хто захищає нашу державу! Дякую всім партнерам, хто допомагає нам і разом з нами здобуває перемогу над тиранією!

Слава Україні!»

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 303 дня опору українського народу повномасштабному російському вторгненню.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube