Путіна попереджають про те, що розвал Росії цілком ймовірний, але не це хвилює його найбільше


10:5623.12.2022

Про те, що є реальні ознаки розпаду РФ, якщо Путін залишиться при владі і далі буде вести свою дику зовнішню і внутрішню політику, попереджають диктатора вже власні експерти.

Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

“Учора президенту Росії Володимиру Путіну було представлено чергову аналітичну доповідь по лінії Ради Безпеки РФ. Доповідь представляв секретар Радбезу Микола Патрушев. Автори доповіді – експерти при Раді Безпеки, попереджають про можливий швидкий розвал країни.

Так, на їхню думку, першим на вихід зі складу Росії стоїть Республіка Татарстан. В елітах Татарстану на сьогоднішній день складається стійка думка, що кремлівське керівництво в Москві збирається фактично їх знищити, розчавивши і розтоптавши суб’єктність. Можливий заклик керівних еліт Татарстану до населення республіки підтримати суверенітет і вийти зі складу РФ буде сприйнятий здебільшого з натхненням. Ба більше, експерти Радбезу вважають, що значна частина представників силових структур Татарстану виступлять на підтримку суверенітету і будуть готові озброїти активну частину населення, яка виступає за відділення від Росії.

Разом із Татарстаном про вихід зі складу Росії можуть уже наступного року заявити Башкортостан і Чечня. На думку авторів доповіді, чеченські підрозділи, які беруть участь у СВО, здебільшого набувають бойового досвіду та вивчають можливості російських військових планувати й вести бойові дії, для того, щоб, якщо буде потреба, використати свої знання та досвід уже в протистоянні з російськими військами. Звісно, експерти вказують на можливість розпаду Росії лише в разі глибокої політичної кризи, але “вишенька на торті” цієї доповіді і є прогноз неминучої політичної кризи в другій половині наступного року, за умови, що Путін залишається при владі і процес транзиту так і не буде запущено до березня наступного року.
Ми вже неодноразово знайомили наших читачів із тезами доповідей президенту від експертів при Раді Безпеки РФ, ці люди високопрофесійні і помиляються вкрай рідко, у чому можна було багато разів переконатися. Путін не захотів обговорювати з Патрушевим доповідь і лише тільки ознайомився зі змістом. Найближчим часом готується черговий масований ракетний удар по Україні, і ця тема викликає у Путіна значно більший інтерес, ніж похмуре майбутнє, куди він упевнено веде країну. Тут президенту хочеться вирішити, коли почати використовувати іранські балістичні ракети, руки-то сверблять, а розпад країни почекає”, – сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube