Україна готова прийняти Саакашвілі – “неможливо дивитися в прямому ефірі, як помирає людина”


17:3520.12.2022

Україна готова прийняти ув’язненого колишнього президента Грузії Михеіла Саакашвілі та забезпечити йому безпеку та лікування.

Таку заяву зробив радник керівника Офісу президент Михайло Подоляк.

“Неможливо дивитися в прямому ефірі, як помирає людина, яку знаєш. Неможливо дивитися, як історію Грузії та її президента вбивають на очах у цивілізованого світу. Україна готова прийняти Міхеіла Саакашвілі, гарантувати йому безпеку та належне лікування. Грузіє, зроби правильний вибір”, – написав він.

Перед тим президент України Володимир Зеленський закликав уряд Грузії дозволити відправити ув’язненого експрезидента країни Міхеіла Саакашвілі на лікування в Україну, або іншу країну Європи чи США.

У вечірньому зверненні Зеленським звернувся до “друзів і просто сумлінних людей у Грузії” і нагадав про стан здоров’я Саакашвілі.

“Тому я звертаюся до народу Грузії, до влади Грузії – треба проявити милосердя, особливо у передріздвяний час. Те, що зараз відбувається з Міхеілом, це знущання. Це не личить Грузії. Це треба припинити”, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, омбудсмен Лубінець вимагає допуску до хворого Саакашвілі

Нагадаємо також, що в організмі Саакашвілі виявили ртуть і миш’як, призначене лікування його руйнує – висновок незалежного лікаря

Саакашвілі на межі смерті. Його мати звернулася до світу



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube