Путін змушний наслідувати Зеленського, де насправді літав Шойгу, кордони зачиняються. Чутки з Кремля


10:2519.12.2022

Декілька останніх днів вище керівництво рф демонструє військово-управлінську активізацію – проводить тактичні і стратегічні штабні наради, а міністр оборони Шойгу нібито навіть літав на фронт – кадри з гелікоптера з ним всередині активно просували російські ЗМІ. Але так виходить, що літав він не зовсім там, де війна.

Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

“У п’ятницю, 16 грудня, президент Росії Володимир Путін відвідав “об’єднаний штаб родів військ”, задіяних у СВО. Повідомлення офіційного сайту Кремля про те, що президент провів у “штабі” цілий день, можна вважати великим перебільшенням, кілька годин безцільних хитань, мало схоже на плідну роботу. Але опитування ФСО показують, що російський народ чекає від президента більшої залученості у військові питання і Путін змушений відповідати. Взагалі, росіяни, якщо вірити результатам опитувань ФСО, хочуть, щоб президент Росії поводився як Зеленський, саме поведінка українського президента під час війни, його заглибленість у події та справи на фронті призводить до перемог України на полі бою, так вважають росіяни та плекають надії, що аналогічні кроки з боку Путіна наблизять перемогу Росії. Парадоксально, але Путін, який зневажає і ненавидить Зеленського, тепер змушений його наслідувати.

Під час відвідин “штабу” Путін був у траурному цивільному костюмі з чорною краваткою в білий горошок, що мав підкреслити відстороненість російського президента від військових поразок останнього часу. З одного боку, президент повинен заглиблюватися і занурюватися з головою у фронтові справи, а з іншого – не асоціюватися з поразками на полі бою, тобто і рибку з’їсти, і поруч сісти.

“Штабним” генералам, які зустріли Путіна під час п’ятничної екскурсії, президент щедро обіцяв загальну мобілізацію, нові види озброєнь, техніку, новітній сучасний зв’язок і ще багато чого. Герасимов і Шойгу слухняно виконали ролі начальника Генерального штабу і міністра оборони, і, незважаючи на те, що до проведення СВО вони не мають особливого відношення, представили Путіну доповіді.

Раз Путін має діяти як Зеленський, то Шойгу, мабуть, як Залужний, тут логіка така, і наступного дня Кожугетовича запустили як Карлсона у фейковий політ з оглядом прифронтової зони. Ми знаємо і стверджуємо, що ні в п’ятницю, ні в суботу Сергій Шойгу не перетинав державний кордон з Україною ні суходолом, ні повітрям.
У суботу 17 грудня Путін провів нараду в режимі відеозв’язку з представниками керівництва силового і військового блоків. Під час наради він прямим текстом заявив, що мобілізаційні заходи мають продовжитися 16 січня 2023 року, закриття кордонів для мобілізаційного людського резерву має бути запроваджено з 9 січня 2023 року. Росгвардія, МВС і ФСБ сприятимуть у проведенні наступного етапу мобілізації.
Великі військові плани у Путіна на лютий-березень 2023 року, до них і готується, сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube