«Шановні партнери! Знайдіть можливість дати Україні надійний захист неба, надійний щит ППО» – звернення Зеленського (ВІДЕО)


20:5317.12.2022

«Росія не шкодує ресурсів на війну проти нашого народу. І я вдячний кожному лідеру й кожному народу – нашим партнерам, які розуміють, що такі масштабні «інвестиції» Росії в терор треба перекривати ще більшою допомогою людям, проти яких терор спрямований.

Зокрема, я буду постійно нагадувати. Шановні партнери! Знайдіть можливість дати Україні надійний захист неба, надійний щит ППО. Ви це можете. Ви можете дати захист нашим людям – стовідсотковий захист від російських ракет.

Коли ми його отримаємо, тоді основна форма російського терору, а саме ракетний терор, стане просто неможливою. І лише це означатиме безпеку для мільйонів людей і стратегічну перебудову всієї воєнної ситуації. Що менше буде можливостей у Росії для терору, то більше буде в нас можливостей повернути й гарантувати мир».

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 297 дня опору українського народу повномасштабному російському вторгненню.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube