Наслідки ракетного обстрілу по областях


12:3816.12.2022

Ситуація по областях:

Київ — через прильоти введено екстрені відключення світла, зупинилося метро, немає водопостачання;
Житомирщина – приліт об’єктом інфраструктури в Коростенській громаді;
Дніпропетровщина — у Кривому Розі потрапили до житлового будинку, є загиблі, також приліт у Дніпрі;
Запорізька область — прильоти до Запоріжжя, всього містом випустили 15 ракет (ППО збила більшу частину), повідомляють про проблеми з теплопостачанням;
Харківщина — всього випустили 10 ракет, є 3 прильоти об’єктами інфраструктури у Харкові та Чугуївському районі, область без світла, проблеми зі зв’язком;
Київська, Полтавська, Миколаївська, Вінницька, Хмельницька, Тернопільська, Кіровоградська області відпрацювала ППО, але в деяких областях проблеми зі світлом.

В Кривому Розі, де ракета влучила в будинок, 2 людей загинули, 6 поранених, і ця інформація може змінюватись в не кращу сторону.

Наслідки ракетного обстрілу по областях 1
Наслідки ракетного обстрілу по областях 3

Дуже важка ситуація в Харкові. Російські окупанти завдали серйозних руйнувань об’єктам інфраструктури, зокрема енергетичній системі Харкова сьогоднішнім масованим обстрілом. Про це повідомляє мер Харкова Ігор Терехов.

“Сьогодні наш ворог знову обстріляв місто Харків. Є колосальні інфраструктурні руйнування, це насамперед – енергетична система. Наші комунальні служби разом із енергетиками вже почали усувати те, що накоїв ворог”, – сказав він.

Терехов зазначив, що у будинках харків’ян наразі немає електрики, опалення, а також припинено водопостачання.

Він попросив мешканців поставитися з терпінням до того, що зараз відбувається та скористатися “Пунктами незламності”. Там містян забезпечать харчуванням та гарячими напоями, а також місцями для підзарядки мобільних телефонів.

Мер наголосив, що влада зробить усе можливе, щоб у найкоротші терміни відновити наслідки російських ударів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube