«Єдиний шлях припинити обстріли міст і сіл – це відтискати крок за кроком російських терористів з української землі» – звернення Зеленського (ВІДЕО)


23:0715.12.2022

«Лише від початку цієї доби Росія вже більше 16 разів обстріляла Херсон! Лише за один день! Знову обстрілювались громади Харківської області. На Донбасі, як і в усі попередні тижні, продовжуються жорстокі російські атаки. Окупанти кидають у наступ усіх і все, що тільки мають. Вони не можуть здолати нашу армію, а тому фізично знищують кожне місто й село, щоб не було жодних будівель, які можна використовувати для будь-якої оборони.

Єдиний шлях, як це припинити, – це відтискати крок за кроком російських терористів з української землі. Це шукати нові способи притягнути кожного російського терориста, кожного російського олігарха, який допомагає державі-терористу, і всіх російських посадовців і пропагандистів – притягнути до відповідальності за все те, що вони роблять. Роблять проти України і проти свободи як такої.

Дякую кожному і кожній, хто воює і працює для України! Дякую всім, хто тримає фронт на Донбасі, на півдні, хто тримає кордон, хто захищає наше небо і наших людей.

Вічна памʼять усім, хто віддав життя за свободу! Слава Україні!».

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 295-го дня опору українського народу повномасштабній російській агресії.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube