Зеленський подякував бійцям 46-ї, 80-ї та 95-ї бригад ДШВ і 96-й зенітній бригаді Повітряних сил – звернення (ВІДЕО)


20:2814.12.2022

«Спокою на передовій немає. Нічого легкого й простого немає. Кожен день і кожен метр даються надзвичайно тяжко. І особливо там, де вся тактика окупантів зводиться до знищення артилерією всього перед собою, щоб залишалися тільки голі руїни й воронки в землі.

Росія знищує на Донбасі місто за містом – як Маріуполь, як Волноваху, як Бахмут. Оборонятися в таких умовах – це не просто героїзм, це щось більше. І я дякую всім нашим воїнам, які витримують тиск окупантів.

Хочу зараз відзначити бійців 46-ї окремої аеромобільної бригади, які дуже майстерно й хоробро розбили ворога під час чергової атаки та змусили його відступити. Молодці! Хочу також відзначити бійців 80-ї та 95-ї окремих десантно-штурмових бригад, які воюють на Кременському напрямку, і дуже результативно. Дякую вам, воїни!

Дякую нашим зенітникам і Повітряним силам за відбиття сьогодні вранці чергової атаки іранськими дронами. Небо Київщини обороняє 96-та зенітна ракетна бригада Повітряних сил – дякую вам, хлопці!

Слава всім, хто воює за нашу державу! Слава всім, хто наповнює своєю сміливістю й результативністю слово, яке звучить зараз по всьому світу, – слово «Україна»».

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 294 дня опору українського народу повномасштабному російському вторгненню.

Як повідомляло Інше ТВ, На Донбасі гаряче: росіяни не припиняють штурмів на Бахмутському та Авдіївському напрямках і намагаються покращити тактичне положення на Куп’янському та Лиманському, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube