«Я впевнений: мінний терор буде серед пунктів обвинувачення проти Росії за агресію» – звернення Зеленського (ВІДЕО)


22:2108.12.2022

«Щойно я підписав укази про відзначення державними нагородами – посмертно – поліцейських, чиї життя були забрані вчора на Херсонщині російськими мінами.

Вони робили все для безпеки українців. Уже повертаючись після виконання одного із завдань – коли вилучили зброю та боєприпаси зі схрону окупантів, яких було залишено багато на Херсонщині, – поліцейські потрапили у мінну пастку.

І це та форма російського терору, якій доведеться ще роками протидіяти. Терористи свідомо намагаються залишити після себе якнайбільше смертельних пасток. Закопаних «фугасів», розтяжок, замінованих будівель, машин та інфраструктури…

Я впевнений: це буде серед пунктів обвинувачення проти Росії за агресію – саме мінний терор. Який навіть ще жорстокіший та підліший, ніж ракетний, бо немає такої протимінної системи, яка могла би знищити хоча б частину загрози, як це робить наша ППО.

 І я вдячний усім нашим партнерам, які допомагають Україні з протимінною роботою. Дякую всім, хто посилює нашу державу і допомагає нашим людям!

Вічна пам’ять кожному і кожній, хто віддав своє життя за Україну!»

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 288 дня опору українського народу повномасштабному російському вторгненню.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube