Терор можна перемогти. Зеленський прокоментував сьогоднішню ракетну атаку (ВІДЕО)


21:1705.12.2022

Володимир Зеленський звернувся до народу України ввечері 5 грудня після чергової ракетної атаки.

-Звітую про сьогоднішній день. Головний результат – 70 російських ракет прийшло, більшість збито. «Калібри», Х-101 та інші. Дякую всім нашим воїнам Повітряних командувань «Схід», «Південь» і «Центр». Молодці! Дякую і партнерам – за системи ППО, які зараз використовуємо.

Кожна збита російська ракета – це конкретний доказ, що терор можна перемогти.

Але, на жаль, ми поки ще не можемо дати повну безпеку нашому небу – було кілька влучань. На жаль, є жертви…

Зеленський повідомив, що станом на цей час відомо про 4 загиблиї і висловив співчуття з цього приводу.

-Енергетики одразу розпочали відновлювальні роботи. Максимум зусиль – у центральних областях України, на Одещині, у Запорізькій області, на Харківщині. У багатьох регіонах довелося перейти до аварійних відключень. Від Закарпаття до Київщини найбільше відключень це Вінничина, Київщина, Житомирщина, Дніпропетровщина, Одещина, Хмельниччина і Черкащина.

Зеленський також прокоментував падіння ракети на територію Молдови. ВІн вважає, що зупинити терор рф – спільне завдання для країн регіону.

-Сьогоднішньою атакою Росія відзначила чергову річницю підписання Будапештського меморандуму. Документу, чия доля дає відповіді на багато і сьогоднішніх запитань про Росію. Щось просто підписати з цими терористами – миру не буде.

Тому Зеленський впевнений, що потрібен тільки демонтаж існуючої фейкової системи навколобезпекових стосунків і створення нової системи безпеки.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube