В Києві прем’єр-міністри України, Литви та Польщі привели зустріч у форматі Люблінського трикутника. Про що говорили (ФОТО)


14:0026.11.2022

Прем’єр-міністри України, Литви та Польщі привели у Києві зустріч у форматі Люблінського трикутника. Вони обговорили подальшу допомогу Україні.

Про це прем’єр Денис Шмигаль повідомив в Telegram.

“Радий вітати сьогодні в Києві голів урядів Литви та Польщі Інгріду Шимоніте й Матеуша Моравецького. У форматі Люблінського трикутника ми обговорили актуальні питання та виклики, а також підписали спільну заяву, в якій узгодили низку наших позицій”, – зазначив голова уряду.

В Києві прем'єр-міністри України, Литви та Польщі привели зустріч у форматі Люблінського трикутника. Про що говорили (ФОТО) 1
В Києві прем'єр-міністри України, Литви та Польщі привели зустріч у форматі Люблінського трикутника. Про що говорили (ФОТО) 3

Прем’єри Литви та Польщі підтвердили готовність активізувати переговори в НАТО на саміті у Вільнюсі щодо України, а також переговори про в ЄС про вступ України.

Політики наголосили на важливості посилити військову, фінансову та гуманітарну допомоги Україні.

“Останній рік довів наскільки важливою є єдність наших країн і народів. Працюємо задля подальшого зміцнення партнерства та спільного майбутнього в об’єднаній Європі”, – додав Шмигаль.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube