У путіна з’явилася надія “бути оцифрованим” і жити вічно. Хто дурить диктатора? Чутки з Кремля


12:3825.11.2022

Найближче оточення путіна користується його безграмотністю в сфері цифрових технологій і вішає локшину на вуха задля особистого збагачення. Так, його переконали, що російські розробки штучного інтелекту значно випереджають Захід і дають можливість мало не вічного життя для обраних. Точніше, для єдиного з обраних, для нього.

Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

“Учора президент Росії Володимир Путін взяв участь в основній дискусії “міжнародної” конференції зі штучного інтелекту і машинного навчання Artificial Intelligence Journey 2022. Інтерес до цієї теми президент проявляє неспроста. Якщо найкращий друг Путіна Юрій Ковальчук є провідником президента у світ “містики”, організовуючи зустрічі з астрологами, старцями, ворожками, провісниками, амазонськими шаманами та іншими шарлатанами, то брат Юрія Михайло є куратором президента у світі псевдонауки. Михайло Ковальчук, освоюючи багатомільярдні бюджети, підказує президенту, яка сфера науки є, на його думку, перспективною і куди варто спрямувати бюджетні гроші для розвитку напряму. Так, “штучний інтелект” виявився для Ковальчуків “золотою жилою”. Користуючись дрімучою необізнаністю Путіна у сфері інформаційних технологій, Ковальчук уже доволі давно переконав президента вкладати бюджетні кошти, за закритими статтями, звісно, у розвиток технологій напряму “штучного інтелекту”. Михайло Ковальчук, розуміючи потреби Путіна і його прагнення до пошуку можливостей продовжити життя, користуючись його невіглаством, обнадіяв президента, пояснивши, що за допомогою технологій у найближчому майбутньому можна буде оцифрувати “особистість” людини (обов’язково за життя), і в такий спосіб, нібито, особистість людини матиме змогу вічно існувати в кіберпросторі, а з розвитком біоінженерії можна буде створити і тіло для життя у фізичному світі.

У цій ахінеї Михайло Ковальчук переконав Путіна і, експлуатуючи цю тему, має вражаючі відкати з бюджетних потоків, що виділяються на розвиток напряму. Результати досліджень у галузі “штучного інтелекту”, як переконують Путіна, випередили західні розробки на “десятки років” і вже впритул наблизилися до прориву в цій галузі, залишилося, як водиться, зовсім небагато. І президент із локшиною на вухах, з надією “бути оцифрованим” і з перспективою на вічне життя з незмінним інтересом бере участь у заходах, подібних до вчорашнього.

Глибинні страхи і некомпетентність Путіна з багатьох питань дають можливість пройдисвітам на кшталт братів Ковальчуків впливати на ухвалення рішень першою особою держави і маніпулювати нею у своїх інтересах”, – сказано у повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube