Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почнуть ліквідацію пошкоджень одразу по закінченню повітряної тривоги – «Укренерго» про відключення світла


15:1423.11.2022

В «Укренерго» підтверджують влучання по обʼєктах енергетичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки росіян.

На даний час у всіх регіонах відбуваються аварійні відключення. Але це необхідний крок для захисту електромереж від додаткових технологічних аварій та підтримки роботи енергосистеми.

Про це повідомляють в «Укренерго», передає Інше ТВ.

«Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почнуть ліквідацію пошкоджень одразу по закінченню повітряної тривоги. Але через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об’єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше», – зокрема, йдеться в дописі «Укренерго».

В «Укренерго» українців просять подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд.

«Нагадаємо, що при значній перерві в електропостачанні активується робота Пунктів Незламності. Мапу таких пунктів по всій країні можна подивитись тут nezlamnist.gov.ua. Рекомендуємо одразу виписати адреси найближчих до вашого будинку Пунктів. Там будуть усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Безкоштовно і цілодобово», – йдеться також в дописі «Укренерго».

Як повідомляло Інше ТВ, Росія завдала ракетного удару по енергооб’єктам в Україні, на Київщині є влучання в житловий будинок – ОП.

Також повідомлялось Без паніки! В Миколаївській області зникло світло – через обстріли спрацювало автоматичне частотне розвантаження

Через масований ракетний удар росіян по енергооб’єктах України без електрики залишилась і Молдова


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube