Комітет розвалюється. Беленюк також виходить із складу НОК (ОНОВЛЕНО)


18:5221.11.2022

Олімпійський чемпіон та народний депутат Верховної Ради від фракції “Слуга народу” Жан Беленюк просить виключити його зі складу членів Національного олімпійського комітету України (НОК).

“У такому НОК не можу собі дозволити затриматися надовго”, – написав Беленюк у фейсбуці і прикріпив свою заяву про виключення зі складу членів НОК.

Як повідомлялось, 17 листопада Вадим Гутцайт став новим президентом Національного олімпійського комітету України. За результатами голосування, яке відбулося під час 37-ї Генеральної асамблеї НОК України, Гутцайт набрав 83,6% голосів.

Крім того, ЗМІ стало відомо, що новими членами НОК на період 2022-2026 років стали Григорій Суркіс, Олександр Усик, Андрій Шевченко, Марина Бех-Романчук, Лілія Подкопаєва та інші, а також Нестор Шуфрич. Пізніше Виконавчий комітет НОК прийняв відставку Андрія Кожем’якіна, Григорія Суркіса та Нестора Шуфрича.

ОНОВЛЕНО. Але виявилось, що це не єдина проблема. Український футболіст-волонтер Роман Зозуля опублікував на своїй сторінці у Facebook пост і поділився списком з іншими неоднозначними призначеннями у НОК.

Комітет розвалюється. Беленюк також виходить із складу НОК (ОНОВЛЕНО) 1
Комітет розвалюється. Беленюк також виходить із складу НОК (ОНОВЛЕНО) 5
Комітет розвалюється. Беленюк також виходить із складу НОК (ОНОВЛЕНО) 3
Комітет розвалюється. Беленюк також виходить із складу НОК (ОНОВЛЕНО) 6


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube