Глава Пентагону вважає, що Рамштайн-7 пройшов “дуже успішно”


06:3417.11.2022

Глава Пентагону Ллойд Остін за підсумками сьомої зустрічі антипутінської коаліції у форматі “Рамштайн” повідомив, що Україна отримає пакети військової допомоги від Швеції, Канади, додаткові системи протиповітряної оборони HAWK від Іспанії, снаряди та боєприпаси від Польщі, Німеччини та Греції.

Остін заявив, що Рамштайн-7 пройшов “дуже успішно”.

Глава Пентагону сказав, що Швеція оголосила про пакет допомоги на $287 млн, туди увійдуть засоби ППО. Іспанія пообіцяла дві додаткові системи ППО HAWK для України та ракети до них.

Канада оголосила про надання додаткових $376 млн для військової допомоги Україні. Гроші підуть на військову та телекомунікаційну техніку, обладнання для спостереження, паливо та медобладнання.

Греція, за його словами, анонсувала передачу партій 155-мм снарядів. Польща має намір передати Україні боєприпаси для артилерії та танків, а також системи ППО ближнього радіусу дії.

Глава Пентагону сказав про внесок Німеччини у посилення артилерійських можливостей України. Берлін оголосив про також оголосив про новий пакет допомоги: туди увійдуть боєприпаси для реактивних систем залпового вогню MARS II.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube