Час відновлювати Миколаївщину. Кім закликав бізнес і будівельників повертатися


13:2013.11.2022

Через вихід російських військ із Херсона вірогідність атак Миколаївської області ракетами С-300 суттєво зменшилася.

В ефірі інформаційного марафону голова Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім зазначив, що суттєве зменшення небезпеки ракетних атак з цих систем відбулося через те, що російські війська відійшли не тільки за Дніпро, а й далі.

“Тому я вважаю, що найближчим часом Миколаївська область буде спати спокійно. Будемо для цього надалі працювати з партизанами та з херсонськими угрупованнями”, – сказав він.

Також Віталій Кім закликав бізнес та будівельників повертатися у місто для відновлення регіону. За його словами, після деокупації території на півдні та встановлення безпечної дистанції можна говорити про відновлення роботи портів та бізнесу в регіоні.

“Після більш-менш безпечної дистанції буде порушуватися питання відновлення портів Миколаєва, тому що це важливо. Але загалом зараз я буду звертатися до всього бізнесу, до людей, щоб готувалися повертатися, розгортатися у Миколаєві, допомагати у відновленні регіону. Бо я на зараз для себе ставлю завдання – відновлення регіону”, – сказав Кім.

Він також зазначив, що у Миколаївській області вже почалися відновлювальні роботи.

“Я запрошую будівельників, будівельні компанії, які можуть працювати. Будемо щось думати з грошима і будемо відновлювати наш регіон”, – підкреслив голова ОВА.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube