Міллі заявив, що втрати ЗСУ такі ж масштабні, як в армії рф. Ймовірно…


07:4210.11.2022

Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі заявив, що на війні в Україні було вбито й поранено понад 100 тис. російських військовослужбовців – і Збройні сили України, ймовірно, також зазнали втрат такого масштабу.

Про це повідомляє ВВС.

Під час виступу в Економічному клубі Нью-Йорка Міллі також повідомив, що за його оцінками, було також убито близько 40 тис. мирних громадян України.

“Йдеться про кількість убитих і поранених російських військових на рівні значно більше 100 тисяч. Ймовірно, те ж саме – з українського боку. Це величезні масштаби людських страждань”, – цитує Міллі агентство Рейтер.

Міллі не уточнив, яким чином він отримав ці відомості.

Генеральний штаб Збройних сил України заявляє, що за даними на 9 листопада, на війні було вбито понад 77 тис. російських військових.

Від ІншеТВ. Треба зазначити, що це перша така заява в США. В Україні офіційні особи не одноразово говорили про те, що у нас втрати в 5-6 разів менші. Зважаючи на те, що на Заході знову звучать голоси за перемовини України і рф, такі заяви можуть бути спробою психологічного тиску на українське суспільство.

Читайте також: “Питання в тому, який сценарій нашої перемоги побачать у столицях світу, коли буде тиснути їхня економіка”. Велике інтерв’ю Резнікова



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube