Путіну запропонували план “збереження обличчя” для виходу з війни


14:1407.11.2022

Про те, що диктатор шукає переговорів, відомо всім – і в Україні, і на Заході. Але також відомо, що для того, щоб ці переговори відбулися, путіну потрібно віддати захоплені території. Україна вимагає віддати все, з Кримом і Донбасом, путін готовий на поступки, але далекі від того, чого ми хочемо. Так, суходольний коридор в Крим, як і сам півострів, для нього недоторкані. Але найбільша проблема для Кремля – як вийти з війни і не втратити при цьому владу. І такий варіант нібито знайдений.

Принаймні, про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми кремлівськими інсайдами.

“Останні два дні президент Росії Володимир Путін обговорює ідею, видаючи, звісно, за свою, як відносно безболісно “злити” негатив, якщо доведеться йти на “значні територіальні поступки” для заморозки конфлікту в Україні. Ідея Юрія Ковальчука така: підтримати максимально самопіар Євгена Пригожина і допомогти йому організувати (за участю і під контролем АП) політичну партію або рух, до якого залучити максимальну кількість соціально значущих медійних ультра-патріотів. На чолі поставити Євгена Пригожина, його заступником Стрєлкова-Гіркіна, нафарширувати агентурою і пообіцяти реальну фракцію на дострокових виборах наступного року.

Якщо у Путіна буде можливість вийти на “компромісні” домовленості із Заходом-Україною для заморожування конфлікту, або, можливо, мирної угоди, і буде необхідність залишити частину окупованих територій, то заворушення в ультра-патріотичному секторі візьме на себе Пригожин, пояснивши “хитрий” план вождя можливістю набратися сил і підготуватися для “нанесення рішучого переможного удару… потім”.

А якщо будуть у новій політичній силі противники, то оголосити їх зрадниками і провокаторами, з подальшими висновками.

Ідея досить сира, але вона так сподобалася президенту, що він встиг заручитися підтримкою Патрушева, Бортнікова, Кирієнка, та й самого Пригожина, який дав принципову згоду, знаючи, щоправда, не всі деталі.

Перший заступник Керівника Адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко отримав від Путіна доручення все продумати і представити робочі варіанти для обговорення вже до 10 листопада. Поки що не дуже зрозуміло, чи буде втілена ця ідея, але поспішність, з якою Путін підходить до опрацювання її реалізації, свідчить про катастрофічну ситуацію для президента, з якої він судорожно шукає вихід”, – сказано у повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube