В Херсоні окупанти облаштовують позиції для ведення вуличних боїв, а в Каховці третирують місцеве населення, тортурами вибиваючи «покази», – ОК «Південь» (ВІДЕО)


13:0207.11.2022

В Південнобузькому операційному районі обстановка стабільно напружена, але контрольована і  суттєвих змін нема.

Противник продовжує оборону, намагається утримати зайняті рубежі, наносить вогневе ураження по наших позиціях, прилеглих до лінії фронту територіальних громадах та тилових районах із потенційним ураженням критичної інфраструктури, не припиняє повітряну розвідку та посилений обстріл звільнених в жовтні населених пунктів Херсонщини.

Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь», передає Інше ТВ.

Протягом ночі реактивними системами залпового вогню «Град» ворог тероризував і Нікопольський район Дніпропетровщини. В Мирівській та Марганецькій громадах обстріляно сільськогосподарські угіддя. Людських втрат нема.

Окупанти продовжують грубо порушувати закони та звичаї ведення війни, знущаються з місцевого населення. У Каховці на Херсонщині проводять пошуки груп проукраїнських активістів та коригувальників вогню. Затриманих вивозять до Горностаївки і під тортурами “вибивають” покази, вилучають мобільні телефони, морять голодом і холодом.

В Херсоні окупанти в цивільному укріплюють позиції для ведення вуличних боїв в житлових кварталах міста. А російські пропагандистські журналісти прибули для зйомок фейкових відеоматеріалів на тему знищення мирного населення Силами оборони України.

Наші ракетно-артилерійські підрозділи протягом ночі виконали близько 90 вогневих завдань. А зенітним ракетним підрозділом в Бериславському районі Херсонщини зранку збитий ворожий штурмовик Су-25. Решта результатів дорозвідуються.

В Чорному морі ворог посилив угруповання з 3 кораблів додатково 1 ракетоносієм, спорядженим вісьмома калібрами. Але в штормовому морі всі 4 одиниці тримаються неподалік південного кримського узбережжя: подалі від української зброї, поближче до пунктів базування.

Як повідомляло Інше ТВ, Рашисти наказали жителям Берислава виїхати до 10-го, – ОК “Південь”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube