“Твердий, впевнений, симпатичний”. Пригожин похвалив Зеленського, Арестович відповів


08:2302.11.2022

Засновник ПВК “Вагнер” “кухар Путіна” Євген Пригожин похвалив українського президента Володимира Зеленського за рішучість та відзначив його впевненість у собі.

Так він висловився, відповідаючи на запитання журналіста одного з російських ЗМП про те, “що небезпечніше для РФ – критик оточення Путіна, журналіст Олександр Невзоров чи Володимир Зеленський”.

“Ви порівнюєте Невзорова та Зеленського. Зеленський хоч і є президентом країни ворожої зараз до Російської Федерації, але все ж таки він твердий, впевнений у собі, прагматичний, симпатичний хлопець. Про Невзорова цього сказати не можу. Він багато і добре говорить, але, на мою думку, він просто привабливий, але базікало”, – висловився олігарх.

Радник ОП Олексій Арестович у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним зазначив, що таким чином Пригожин викрив свої амбіції.

“Це по рангу дозволено тільки першим особам – давати позитивні оцінки Верховному головнокомандувачу країни, з якою воює РФ”.

Він припустив, що така поведінка Пригожина, який вже мало звертає уваги на політичні умовності, говорить про те, що дефрагментація Росії вже почалася.

“У мене виникає питання: а скільки зараз у РФ армій. Збройні сили, армія Кадирова, Росгвардія, армія Пригожина. Багато армій вже є, багато суб’єктів починає проявлятися. У підсумку буде багато різних країн”, – каже радник ОП.

На його думку, таким чином невдовзі Росія стане справжньою федерацією:

“У кожного буде своя армія, свій політичний суб’єкт. Ми вже не можемо казати “російська влада”, а “російські влади”. Ми не можемо говорити про єдині збройні сили РФ, а про велику кількість армій. Росія приблизно воює вісьмома арміями. У кожної є політичне крило. Невдовзі з’явиться медійне забезпечення. РФ стрімко починає розповзатися, як мокрий папір. Дефрагментація Росія розпочалася”, – зазначив Арестович.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube