РНБО запропонують розглянути санкції щодо ще більше 1000 росіян, які причетні до розв’язання війни чи підтримують її


12:5028.10.2022

На розгляд Ради національної безпеки та оборони України буде подано черговий пакет санкцій проти фізичних осіб російської федерації з числа керівництва, які причетні до розв’язання війни, підтримують чи сприяють агресії, створюють загрозу для безпеки нашої держави. 

Відповідні пропозиції щодо санкцій були розглянуті та рекомендовані до подання на розгляд РНБОУ на засіданні Міжвідомчої робочої групи (МРГ) з питань реалізації державної санкційної політики вчора, 27 жовтня.

Про це повідомили у пресслужбі Мінекономіки України, передає Інше ТВ.

«Нещодавно Президент України ввів у дію рішення РНБО щодо запровадження санкцій проти більш ніж 3800 осіб. Не виключаю, що дехто в росії зітхнув з полегшенням, не побачивши себе в санкційному переліку. Дарма. Бо зупинятися ми не налаштовані, аж поки кожна особа, причетна до агресії чи до інших злочинів проти нашої держави та проти українських громадян, не буде визначена та покарана», – зазначила Перший віцепрем’єр-міністр – Міністр економіки України, голова МРГ Юлія Свириденко.

У новому пакеті санкцій фігурує більше 1000 осіб:

представники влади держави-агресора,

військове керівництво рф,

керівники російських банків.

Санкції стануть чинними після розгляду та винесення рішення Радою національної безпеки і оборони України і введення відповідного рішення РНБОУ в дію Указом Президента України.

Як повідомляло Інше ТВ, “Альфа-Банк”, приготуватися? Зеленський підписав закон про націоналізацію системних банків в умовах війни



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube