Заступник Єрмака Тимошенко їздить на Chevrolet, який передала General Motors для гуманітарних цілей, – Bihus.Info (ВІДЕО)


07:3828.10.2022

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко використовує як службове авто Chevrolet Tahoe, який американська компанія General Motors передала Україні для гуманітарних цілей.

Про це йдеться у сюжеті Bihus.Info.

Журналісти з’ясували, що заступник глави ОП Андрія Єрмака їздить на позашляховику, який компанія General Motors навесні передала Україні. Загалом тоді було передано 50 нових Chevrolet Tahoe, які мали використовуватися для гуманітарних цілей та вивезення людей із зони бойових дій.

За словами Тимошенка, ці авто були розподілені між різними установами та щонайменше один позашляховик опинився у користуванні Державного управління справами, яке опікується Офісом президента.

“Я справді їжджу на Chevrolet Tahoe, це автомобіль Державного управління справами, це не мій особистий автомобіль чи ще когось. Це на балансі держави, Державного управління справами, яке забезпечує автомобілями й Офіс президента”, – сказав Тимошенко у коментарі журналістам.

Він наголосив, що використовує авто пів року для регіональних поїздок, і на ньому “наїжджено” вже близько 40 000 км. Проте журналісти стверджують, що Тимошенко використовує авто і для поїздок по Києву.

“Ми намагаємося якнайшвидше їхати на деокуповані території, щоб проконтролювати, що там відбувається”, – сказав Тимошенко.

За його словами, понад 100 автомобілів, що вже перебувають на балансі автобази Держуправління справами, серед яких і Toyota Camry і Land Cruiser, Mercedes V250, Volkswagen Transporter, недостатньо “з таким обсягом постійних візитів різних країн”, тому передане General Motors авто було їм потрібне.

“Ці Chevrolet Tahoe неброньовані, тому я не бачу сенсу у тому, щоб їх передавати саме на фронт, це трохи інший автомобіль”, – сказав Тимошенко.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube