“Двійка” Путіна. Хто насправді був і стріляв на полігоні


17:1521.10.2022

Вчора повідомляється, що глава Кремля перевірив перебіг підготовки призовників до війни в Україні. Крім того, президент РФ взяв до рук снайперську гвинтівку і вирішив разом із мобілізованими постріляти на полігоні.

Але Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів, стверджує, що то був не він.

“Вчора президент Росії Володимир Путін НЕ відвідував військовий полігон Західного військового округу в Рязанській області, і НЕ перевіряв хід підготовки мобілізованих військовослужбовців, як повідомляють численні інформаційні ресурси, посилаючись на офіційну інформацію Кремля. Людина схожа на президента Росії Володимира Путіна, яка брала участь у зйомках на полігоні – двійник президента. Причому сам Путін залишився незадоволений тим, як себе поводить “двійка” (так називають дублерів Путіна посвячені в ФСО і оточенні президента).
Президент вважає, що двійник поводився надмірно метушливо, видаючи непритаманні оригіналу форми поведінки, але Путіна вмовили пропустити матеріал для публікації, пояснивши, що, навпаки, вийшло навіть “душевніше” і “людяніше”, ніж розраховували. Двійника охороняли так само, як і оригінал. На дублері був бронежилет прихованого носіння, всіх заходів безпеки було дотримано, включно з мінімумом контактів зі сторонніми, відсутністю бойової зброї у всіх непосвячених і утилізацією біологічних відходів, як у Путіна. Інцидентів із дублером намагаються максимально уникати, навіть можливість для двійника зробити кілька пострілів зі снайперської гвинтівки була предметом непростих обговорень і практично окремою мініспецоперацією. Можна сказати, що під час появи “двійки” на публіці роботи у служби безпеки президента тільки додається. Як можна помітити з фото і відеоматеріалів з “полігону”, основний двійник (всього їх два), практично ідентичний оригіналу, але має кілька незаперечних переваг. Так, дублер не має онкологічного захворювання, хвороби Паркінсона і не страждає на шизоафективний розлад, і, мабуть, після смерті Путіна його можна використовувати якийсь час”, – сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube