Удар по переправі в Херсоні. Рашисти кажуть, що загинув росжурналіст та ще троє, а судячи з їх авто – звичайні мародери (ФОТО)


11:5521.10.2022

Українські ЗМІ та окупаційна влада Херсонської області повідомляють, що пізно ввечері українські війська завдали ракетного удару по Антонівському мосту та переправі через Дніпро – Вночі ЗСУ вдарили по переправі на і під Антонівським мостом – перед тим там бачили Аксьонова і Кірієнко (ФОТО)

Як заявляє заступник голови окупаційної адміністрації області Кирило Стремоусов, в результаті удару загинули четверо людей. Він стверджує, що всі жертви були цивільними.

Пізніше Стремоусов уточнив, що загинув, зокрема, режисер ТРК “Таврія” Олег Клоков. Поранення отримали двоє його колег.

Представниця окупаційної влади Херсонщини Катерина Губарєва зазначила, що Олег Клоков – російський журналіст та продюсер, який раніше працював на провладних телеканалах “Москва 24”, “Первый канал”, Russia Today.

Олег Клоков

А в Херсон він приїхав в перших числах жовтня “з власної ініціативи розвивати телеканал “Таврія”.

“Тобто про перебування в районі переправи цивільного населення не могло бути й мови. До того ж, в агітках про евакуацію вказується як місце збору Річморвокзал (це суттєво південніше Антонівського мосту – Ред.)”, – зазначає видання.

За даними журналіста Дениса Казанського, разом із Клоковим загинув як мінімум ще один зі співробітників пропагандистського каналу “Таврія”, який запустили на Херсонщині для промивання мізків мирного населення.

Один із запорізьких гауляйтерів владимир рогов повідомив про 4 загиблих та 13 поранених після обстрілів Антонівського мосту. Він стверджує, нібито на переправі знаходилися цивільні, в тому числі діти. Однак згідно з масовою розсилкою, яку самі ж колаборанти і поширюють серед населення, можливість переправлятися через Дніпро відкрита з сьомої ранку і до восьмої вечора. А от удар по мосту стався пізньої ночі.

Антонівський міст переправа години роботи
Повідомлення від гауляйтерів щодо роботи переправи біля Антонівського мосту

До речі, у мережі вже з’явилися фотографії обстріляного автомобіля, в якому нібито загинув Клоков. Судячи з його наповнення — різна техніка, частина меблів та інші цінні речі, цілком імовірно, що цією машиною переправляли награбоване у звичайних жителів Херсонщини.

Антонівський міст обстріл 21.10.2022
Обстріляна машина
Антонівський міст обстріл 21.10.2022
Удар по переправі в Херсоні. Рашисти кажуть, що загинув росжурналіст та ще троє, а судячи з їх авто - звичайні мародери (ФОТО) 5


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube