Увага! Сьогодні і завтра можливі відключення електроенергії по всій країні


22:1219.10.2022

Сьогодні та завтра у різних регіонах України може відбуватися відключення електропостачання з метою зменшення навантаження на мережу, яка перекриває роботу тієї частини, що була уражена російськими обстрілами, повідомив радник міністра енергетики Олександр Харченко в ефірі телемарафону.

«На жаль, за новими даними, близько 40% загальної інфраструктури серйозно пошкоджено. Тривають роботи по ремонту та підключенню, однак сьогодні та завтра треба очікувати, що будуть відключення. Будуть відключення не тільки аварійні, а й планові, з метою зменшити навантаження на електромережу», – повідомив Харченко.

Він закликав українців економити електроенергію та не вмикати зайві прилади.

Крім того, заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко підтвердив також у Telegram, що завтра по всій Україні будуть вводитися обмеження постачання електроенергії.

«Починаючи із 7:00 до 23:00 години необхідно мінімізувати користування електроенергією. Це стосується жителів усіх областей країни. Якщо цього не зробити, слід готуватися до тимчасових відключень. Також, від завтра в містах буде обмежене використання вуличного освітлення», – повідомив Тимошенко.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube