Знов миші поїли. 100 рашистських зв’язківців відмовляються їхати на “спецоперацію” з непрацюючими раціями дідівських часів (ВІДЕО)


20:0017.10.2022

На гарячу лінію Gulagu net звернулися зв’язківці 27-ої мотострілецької бригади Міноборони РФ (В/Ч 61899) з криком про допомогу.

Командування Західного військового округу найближчим часом планує відправити на забій понад 2,500 осіб особового складу 27 ГВ.ОМСБР без зв’язку, наділивши понад 100 зв’язківців непрацюючими стародавніми радіостанціями. Це відео – лише одне з численних підтверджень розвалу армії РФ, Grand-корупції та байдужого ставлення командування до особового складу.

“За даними нашого джерела, наразі полковники і генерали терміново купують за свій рахунок цивільні рації, щоб заспокоїти зв’язківців і передати їм те, що куплено на радіоринку. І можливо, рації до вечора або завтра з’являться у Військовій частині 61899, але крім рацій, і форму, і зброю, і боєприпаси їм видадуть аналогічної якості.
Ті, хто відправляють вбивати і на забій – військові злочинці. Україна не нападала на Росію. Українські війська не вторгалися в Росію. А ось російські військові вже вбили десятки тисяч людей в Україні при тому, що бардак, розруха і корупція в Росії не через українців точно.
Війну в Україні важливо припиняти і повертатися додому, наводити порядок. Тому що якщо на Росію насправді нападуть якісь сучасні та сильні армії, то з таким рівнем техніки й оснащення більша частина військ буде розбита за лічені тижні. Продовження війни в Україні призведе до підриву обороноздатності РФ, і з таким рівнем корупції ніякі ракети з шахт нікуди не полетять, вони вибухатимуть і зноситимуть російські міста або падатимуть під час прямування”, – пишуть правозахисники з Gulagu net.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube