путін знову збрехав – мобілізація продовжиться, до весни він хоче 1 млн. свіжини


10:0517.10.2022

Нічого дивного в брехні путіна немає – як кажуть ті, хто його знає, він ніколи не говорить правди. Так само й цього разу – мобілізацію ніхто не зупиняє, навпаки – її будуть нарощувати.

Про це повідомляє Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

“Президент Росії Володимир Путін після повернення з Казахстану жодних розпоряджень щодо процесу мобілізації не давав і жодних змін до мобілізаційних планів не вносив. Путін збрехав, як про завершення “часткової” мобілізації протягом найближчих двох тижнів, так само як збрехав і назвавши кількість призваних у рамках мобілізації та про плани призвати 300 тисяч загалом. На 1 листопада Путін вимагає від міністерства оборони 500 тисяч мобілізованих, а на 15 жовтня міністерство оборони відзвітувало перед президентом про понад 400 тисяч ВЖЕ призваних, починаючи з 21 вересня.

1 листопада мобілізація не закінчиться, терміни закінчення мобілізації не прописані і не обговорювалися на жодній із нарад президента, присвячених цій темі. Є особисте розпорядження Путіна – один мільйон осіб мобілізувати до 1 березня 2023 року, виходячи з цього розпорядження, і прописано плани мобілізації та квоти по суб’єктах РФ. Водночас Путін із представниками керівництва міністерства оборони окремо обговорювали можливість збільшити кількість мобілізованих, якщо буде необхідність.

Після 1 березня 2023 року мобілізація теж не закінчиться, а триватиме, виходячи з розуміння Путіна про потреби фронту. Кількість втрат президента особливо не хвилюють, для нього головне не програти. Виграшем Путін хоче бачити, після закінчення бойових дій, зафіксовані територіальні надбання станом на 21 вересня цього року, до цього моменту президент завалюватиме фронт трупами.

Неспроможність бажань Путіна здобути подібну “перемогу” розуміють усі без винятку в Генштабі та міністерстві оборони, але продовжують виконувати волю Верховного головнокомандувача.

На сьогодні, виходячи з доповідей президенту, втрати серед мобілізованих (включно зі зниклими безвісти) щонайменше 1900 осіб. Жодної підготовки, понад 35 тисяч мобілізованих, які вже прибули на анексовані території, не було. Путін вимагає проводити мобілізацію “всіма доступними методами” і дав особисту вказівку керівництву силового блоку ставитися з розумінням до перегинів і надавати максимальну підтримку міністерству оборони в цьому процесі.

Якщо раніше Путін говорив: “Ми ще не починали”, то вже на останній нараді з постійними членами Ради безпеки він сказав: “Все тільки починається!” Можливо, він мав на увазі початок кінця”, – сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube