«Тільки повне витіснення окупантів з української землі й демонтаж агресивних можливостей держави-терориста – це шлях до миру» – звернення Зеленського (ВІДЕО)


20:4715.10.2022

«Загальні втрати ворога тільки вбитими вже наближаються до шістдесяти пʼяти тисяч. Стільки громадян росії віддали своє життя за можливість купки людей у кремлі ігнорувати реальність.

І по тому, як триває російська «могилизация», можна сказати, що і сто тисяч загиблих громадян росії не спонукатимуть кремль про щось задуматись.

Тільки реальні перемоги України, тільки реальний захист вільним світом самого себе від російського терору і шантажу – захист санкціями, захист допомогою Україні, – тільки повне витіснення окупантів з української землі й демонтаж агресивних можливостей держави-терориста – усе це шлях до миру.

Ну а гражданам россии, которые не хотят участвовать в этой преступной войне, но которых отправляют на войну, я еще раз напомню об одной возможности. Все, кто сдаются в украинский плен, сохраняют свою жизнь. Все, кто продолжают воевать в российской армии или среди наемников, такой возможности не имеют.

Обовʼязково повернемо все своє. Слава Україні!»

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 234 доби опору російським загарбникам.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube