Ракетними ударами пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів в 8 областях і Києві – Шмигаль


11:5910.10.2022

Станом на 11.00 сьогодні, 10 жовтня, внаслідок масованого ракетного обстрілу в Україні пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів в 8 областях і місті Києві.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає Інше ТВ.

«Станом на 11:00 пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів у 8 регіонах і місті Києві. Зараз частина областей знеструмлені. Потрібно бути готовими до тимчасових перебоїв зі світлом, водопостачанням, зв’язком.

Головна мета цих воєнних злочинців посіяти паніку, налякати, залишити українців без світла й тепла. Всі служби працюють на місцях, ми оперативно відновлюємо нашу інфраструктуру. Зробимо все, аби якнайшвидше відновити всі об’єкти.

Дякуємо нашим рятувальникам і медикам, які зараз в епіцентрах обстрілів рятують життя людей. Дякуємо нашим енергетикам, які під обстрілами відновлюють живлення міст.

Тримаймо стрій! Нашим захисникам та системі ППО вдалося збити понад 40 ракет з 70. Ми знали, з ким маємо справу й тому так важливо забезпечити нашу перемогу. Залишайтеся в укриттях. Слава Україні!», – зокрема, написав Денис Шмигаль на своєму телеграм-каналі.

Як повідомляло Інше ТВ, З 75 випущених зранку по Україні російських ракет збита 41 – Залужний

Також повідомлялось «У них дві мішені – енергооб’єкти і люди» – звернення Зеленського до українців (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube