Був псевдореферендум, а тепер там наш прапор, – вечірнє звернення Зеленського (ВІДЕО)


22:0501.10.2022

«Український прапор уже в Лимані Донецької області. Там ще тривають бойові дії. Але там вже немає і сліду від якогось псевдореферендуму.Для України це логічно. А для ворога таких «нестиковочок» буде все більше і більше.Україна поверне своє. І на сході, і на півдні. І те, що пробували анексувати зараз, і Крим, який називають анексованим із 2014 року.Усюди буде наш прапор».

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 220-го дня війни.

“Росія влаштувала фарс на Донбасі, який хотіла подати як нібито “референдум”. Щось зображали, водили автоматників по будинках, носили папірці, пропагандисти все це знімали в тій частині Донбасу, яку вони контролювали. А зараз там український прапор.

За цей тиждень українських прапорів на Донбасі стало більше. Ще за тиждень стане ще більше. А що ж тоді псевдореферендум? Це що, дві якісь Донецькі області, два селища Ямпіль Донецької області чи два селища Торське? (про звільнення селища Торське ще офіційно не повідомлялося – ред.)

Український рух буде продовжуватися, український прапор вже в Лимані Донецької області. Там ще тривають бойові дії, але там вже немає й сліду від якогось псевдореферендуму. Для України це логічно, а для ворога таких “нестыковочек” буде все більше і більше”.

Президент зазначив, що у Росії вже почали “кусати один одного, шукають винних, звинувачують у провалах якихось там генералів”.

“Це перший дзвіночок, який варто почути на всіх рівнях російської влади – поки ви всі не вирішите проблему з тим одним, хто все це розпочав, хто почав цю безглузду для Росії війну проти України, вас будуть вибивати по одному, роблячи цапами-відбувайлами, щоб не визнавати, що ця війна є історичною помилкою для Росії”, – сказав він.

Зеленський нагадав, що 1 жовтня 76 років тому завершив роботу Нюрнберзький трибунал.

“Неминуче відбудеться і ще один трибунал, який поставить крапку в кар’єрах усіх, хто відповідальний за цю російську “спецоперацію” проти міжнародного устрою, що почалася в 2014 році, стала повномасштабною 24 лютого і закінчиться завдяки героїзму нашого народу. Сьогодні ми ще не знаємо, в який день це відбудеться, але знаємо, що день нашої перемоги буде обов’язково, а за ним буде день вироку для рашистів”, – підкреслив президент.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube