«Не лезьте на нашу землю, в нашу душу и в нашу культуру». У Зверненні Зеленського – інформація не тільки для тих, «кто понимает только по-русски» (ВІДЕО)


22:3428.09.2022

«Головним нашим завданням є координація дій із партнерами у відповідь на організовані Росією фальшиві референдуми та повʼязані з ними загрози. Зараз не 2014-й. Усі все розуміють. І обовʼязково діятимуть.

Якщо хтось там, у Росії, думає, що вони зможуть «проскочити» з усім тим, що роблять на окупованій території, якщо хтось там, у Росії, сподівається, що світ зрадить своїм же цінностям, злякавшись чергових російських заяв про анексію, то вони в Росії помиляються.

Що стосується ситуації на фронті, для нас все зрозуміло. Тому повторюю ще раз.

Для тех, кто понимает только по-русски.

Хотите жить – бегите. Хотите жить – сдавайтесь в плен. Хотите жить – боритесь на СВОИХ улицах за СВОЮ свободу. У вас и так всё забрали. Или у кого-то из вас есть нефтяные вышки? Есть дворцы? Есть виноградники? Может, есть яхты? Или какой-то банк? За что вы вообще боретесь? У вас есть только кредиты, что-то вечером пожрать и теперь – мобилизация. Боритесь за своё! Не лезьте на нашу землю, в нашу душу и в нашу культуру.

Слава Україні!»

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 217-го дня повномасштабного російського вторгнення.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube