ЗСУ на Херсонщині збили бомбардувальник Су-24М та гелікоптер Мі-8, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


06:2914.09.2022

Ворог продовжує бойові дії на раніше облаштованих рубежах оборони, поступаючись і надаючи перевагу дистанційним діям. Протягом бойового дня ворог продовжував ракетно-артилерійські обстріли лінії зіткнення та прилеглих населених пунктів з мирним населенням. Ворожою авіацією нанесено 18 авіаційних ударів по наших позиціях. Нашою авіацією нанесено 9 ударів по ворожих позиціях, але силами зенітних ракетних підрозділів в районі Давидова Броду знищено бомбардувальник Су-24М та гелікоптер Мі-8 авіації окупантів.

-Детальніше – у хведенні ОК “Південь” .

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами протягом бойового дня виконано понад 430 вогневих завдань .Уражено три райони зосередження ворожих сил та засобів в Міловому і Дудчанах, 3 пункти управління в Урожайному та Херсоні. Вкотре відкореговано вогнем спроби ремонтних робіт на Каховському мосту, він непроїздний. Понтонна переправа в Дар’ївці уражена, її подальше використання виключено.

За даними ОК “Південь”, підтверджені втрати ворога становлять: 121 військовий, 5 танків, 9 інших броньованих машин, три гаубиці “Мста-Б”, дві самохідні артустановки “Гвоздика”, два ЗРК “Панцир С1”, командно-штабна машина, станція радіоелектронної боротьби і чотири склади з боєприпасами.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube