На півдні ЗСУ знищили ворожі «Мста-Б», «Но‌ну», 9 одиниць техніки, 2 склади боєприпасів і 1 польовий пункт боєпостачання – ОК «Південь» (ВІДЕО)


06:0928.08.2022

Обстановка в операційній зоні південних регіонів складна, але контрольована.

Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Суттєвих змін у складі та положенні не відбулося. Не маючи успіху на суходолі, ворог активізує повітряну розвідку та різноманіття засобів повітряного нападу.

Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь» за підсумками 27 серпня, передає Інше ТВ.

Протягом бойового дня удари по наших позиціях вдовж лінії зіткнення нанесено ударними безплотниками, гелікоптерними парами та з винищувача-бомбардувальника ракетою Х-59 класу «повітря-поверхня». Також понад вечір з гелікоптера Мі-24 противник атакував некерованими ракетами об’єкти інфраструктури Нікополя. Зруйновано одну будівлю, без людських втрат.

Нашою армійською авіацією нанесено 3 удари по 2 опорних пунктах противника у Солдатському і Олександрівці, по району зосередження живої сили, озброєння та техніки у Високопіллі.

Ракето-артилерійськими підрозділами в рамках реалізації вогневих завдань підтверджено втрати ворога в кількості 35 рашистів. Також знищено гаубицю «Мста-Б», самохі‌дну артилері‌йську гармату «Но‌на», 9 одиниць броньованої та автомобільної техніки, 2 склади боєприпасів в Дудчанах та Давидовому Броді і 1 польовий пункт боєпостачання у Воскресенському. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Корабельне угруповання ворожого флоту з 11 одиниць тримається поблизу кримського берега, але 3 ракетоносії, з яких 1 підводний, тримають напоготові зо 2 десятки ракет типу «Калібр».

Як повідомляло Інше ТВ, «Свобода перемагає завжди» – звернення Зеленського (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube