ЗСУ традиційно знищили склад боєприпасів. Цього разу в Нововоскресенському, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


05:5824.08.2022

Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Не має змін у складі та положенні підрозділів. В тактиці дій надає перевагу дистанційній протидії. Протягом бойового дня по наших позиціях наніс десять авіаційних ударів штурмовою авіацією та гелікоптерними парами. Без наших втрат.

Натомість наші 3️⃣ гелікоптерних удари по скупченню живої сили, озброєння та техніки ворога в Нововознесенському, Архангельському і Правдиному поряд із роботою ракетно-артилерійських підрозділів мають результат із скорочення ворожого війська на 1️⃣3️⃣ рашистів, самохідну гаубицю «Мста-С» та 3️⃣ одиниці автомобільної техніки. Вже традиційно знищено склад боєприпасів. Цього разу в Нововоскресенському. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Корабельне угруповання ворожого флоту зменшено до 1️⃣0️⃣ маневруючих вздовж кримського узбережжя одиниць. Серед них 4️⃣ ракетоносії, один з яких підводний, споряджені 2️⃣8️⃣ ракетами типу «Калібр», в готовності до нанесення ракетного удару по всій території України.

Наразі варто пам’ятати, що підступність ворога, який з ненавистю до всього українського, національного, патріотичного розриває вогнем і снарядами Україну, спрямована саме на незалежність нашої країни. А значить цілком імовірно, що посиляться обстріли з артилерійсько-мінеметного озброєння, можуть бути здійснені масовані ракетні удари по всіх регіонах України. Намагаючись довести свою могутність вороже військо здатне на провокації та варварство як на окупованих територіях, так і на лінії зіткнення.

Дотримуйтесь заходів та алгоритмів безпеки, обмежень правового режиму воєнного стану, пильнуйте ситуацію і дії підозрілих осіб, інформуйте про них компетентні органи. Не розголошуйте відомостей про діяльність та переміщення наших підрозділів та місця влучання ворожих снарядів, не допомагайте ворогу і не піддавайтесь паніці.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube