«Російська армія повинна відійти з території ЗАЕС, забрати свою військову техніку зі станції без жодних умов і якнайшвидше» – звернення Зеленського (ВІДЕО)


21:2817.08.2022

«Українські дипломати, наші атомники та МАГАТЕ – у постійному контакті. Зараз вони працюють над направленням місії МАГАТЕ на Запорізьку атомну станцію.

Тільки абсолютна прозорість і контрольованість ситуації на ЗАЕС і навколо неї може гарантувати для Української держави, для міжнародної спільноти, для МАГАТЕ може гарантувати поступове повернення до нормальної ядерної безпеки.

Російська армія повинна відійти з території АЕС та всіх сусідніх районів, забрати свою військову техніку зі станції. Це має відбутися без жодних умов і якнайшвидше. Україна готова забезпечити належний контроль з боку МАГАТЕ, і відповідна місія може бути направлена на Запорізьку станцію в легальний спосіб, дуже швидко та максимально ефективно».

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 175 дня повномасштабного російського вторгнення.

Як повідомляло Інше ТВ, “Якщо світу не вистачає рішучості захистити одну атомну станцію, світ програє”, – Зеленський (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube