“Російська армія залишає за собою голий степ”, – політик рф визнав знищення мирного населення і інфраструктури і пояснив справжню ціль (ВІДЕО)


11:2514.08.2022

Рф навмисно руйнує українські міста в ході повномасштабної війни, розв’язаної 24 лютого.

У цьому зізнався політик з РФ, член партії “За правду” Олександр Казаков, який раніше працював у Донецьку куратором екс-ватажка “ДНР” Захарченка. На його заяву звернув увагу журналіст Денис Казанський у своєму відеоблозі.

Козаков навіть не став заперечувати руйнівні дії окупантів в Україні та знищення ними населених пунктів, де живуть мирні люди. Навпаки, він визнав, що армія рф навмисно знищує все, знищує мирне населення України, щоб потім заселити голий степ іншими людьми.

“В силу того, що наша армія антифашистська – вона ламає, проходячи, не тільки державні, а й соціальні інститути. Вона просто ламає все. Тому що все, що там було, від муніципалітетів до шкіл, ясел, включаючи музичні та спортивні, це все пронизане духом бандерівщини… За собою російська армія залишає голий степ, незважаючи на те, що там є міста і люди”, – заявив він.

У цьому контексті Казанський згадав одну з численних цинічних заяв диктатора Путіна, в якій той обіцяв “не кидати Донбас, незважаючи ні на що”.

“Ну що ж, непогана допомога Донбасу. Його жителям, думаю, особливо буде цікаво дізнатися про справжні плани і цілі Росії”, – говорить журналіст.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube